Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zagłosowałbym...  (Przeczytany 83 razy)
Zizou
Owen K.
Administrator
Pan Zaświatów

Americano

Zobacz profil WWW Email
« : Lipiec 26, 2010, 12:01:23 »

W tym temacie mówicie, na kogo moglibyście zagłosować, gdyby nie to, że nie łapie się na listę ze względów formalnych - może to stara gra np. na Amigę, może na jakąś konsole itd.

Ja w spisie, w tej piętnastce, gdzieś w okolicach trzeciej piątki umieściłbym przynajmniej jeden tytuł z Amigi. Byliby to Rycerze Mroku - taki prosty FPP w niepełnym trójwymiarze. Byliśmy jakimś wojownikiem uzbrojonym w kij i walczyliśmy z kolejnymi przeciwnikami... do teraz pamiętam: Kalim, Osa, Mustafa, Robal, Harada, Nietoperz, Zombie, Moc Złego i dalej z duchami Kalima, Mustafy, Harady - do niego doszedłem. Grałem w to jeszcze z Dziadkiem.

Grejcik
Administrator
Pan Zaświatów

Sunken

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 26, 2010, 12:51:22 »

Legacy of Kain - cały cykl. Pamiętam, że było to dla mnie genialne pod każdym względem, ale nie miałem jak sobie tego odświeżyć i nie wiem, jak teraz bym podszedł.

"Jeśli chcesz pokoju przygotuj się do wojny" - Platon

Nie wiem, jaka jest różnica między hałasem a muzyką. Wszystko zależy od słuchacza. Jeśli dla kogoś hałas oznacza niewygodny dźwięk, to muzyka pop jest dla mnie hałasem. (Masami Akita z Merzbow)

[
Smaug
Pit z załącznikiem i Zizou's Puzzle Breaker
Administrator
Drzewiec

Franek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 26, 2010, 06:05:12 »

North & South (jeśli tak brzmiała nazwa tej gry). Kiedyś dawno temu grałem w to nawet z Zizou Uśmiech

Ja nie szukam kłopotów, ja je stwarzam.
Zwycięstwo - po co tyle zachodu?
Przegrana - jaka śliczna katastrofa.
Jeśli jesteś nowy zajrzyj TU!
http://forum.rpgwars.pl/index.php?topic=138.0
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: