|
Majki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudzień 15, 2007, 08:29:08 » |
|
tak. nocą ghule lubią wychodzić...w grupie są silne...pojedynczy ujdzie.  (przeszedłeś wiedźmina?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sylar
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudzień 16, 2007, 12:35:05 » |
|
Tak przeszedłem i to już dawno Czarny Troll- W Gthicu 2 właziłem na skałe i go po mordzie waliłem a w Gothicu 3 z kuszy. Pożeracze-Wiejkie olbrzymie coś co pożera wszystko co znajdzie(SpellForce). Cienie-Jak są niewidzialne potrafią nieźle walnąć ale później jak je widać tonie są tak kłopotkiwe pod warunkiem że zostało trohe HP 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zizou
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudzień 16, 2007, 12:57:36 » |
|
Przeraza - w Herosach zwana też Skorpeną (wersja ulepszona) - świetne jednostki, no ale tutaj rozmawiamy o RPG, więc przedstawię wiedźminowską wersję: duże "coś" reagujące na hałas, któe psoktamy już na początku gry w K. Morhen - bardzo dużo HP i mocne ataki, a także zdolności powalająco-ogłuszające. Poza tym brzydula  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudzień 16, 2007, 04:39:23 » |
|
OOO tak...przeraza..tą poczwarę można poznać na początku gry Wiedźmin na zamku. Niebywale silne stworzenie które potrafi powalić i dobić...ała... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sylar
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudzień 23, 2007, 11:23:23 » |
|
Skolopandlomorf-Wielka glizda okryta chitynowym pancerzem i z dziobaczo podobnym czymś zamiast łba. Królowa pełzaczy-Pierwszy boss w Gothicu i słaby bo nie może się ruszać ale czasem dziabnąć potrafi. Demon Lordy-Hrhrhrhrhr trudne do zabicia i w ogule mało ich jest ale ja nie mam problemów.
Ps:Może by założyć temmat Bosstariusz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grejcik
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 23, 2007, 01:50:00 » |
|
Lepiej nie.
|
|
|
|
|
|
"Jeśli chcesz pokoju przygotuj się do wojny" - Platon
Nie wiem, jaka jest różnica między hałasem a muzyką. Wszystko zależy od słuchacza. Jeśli dla kogoś hałas oznacza niewygodny dźwięk, to muzyka pop jest dla mnie hałasem. (Masami Akita z Merzbow)
[
|
|
|
|
sylar
|
 |
« Odpowiedz #36 : Styczeń 09, 2008, 03:05:13 » |
|
Pełzacz-znany z Gothica potwór jest stworem owadopodobnym który pełza.Ma on dwa ramiona którymi atakuje i 6 nóg.Jest głupi i nie myśli.Jego pokarm stanowią kopacze. Ps:Setny post 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grejcik
|
 |
« Odpowiedz #37 : Styczeń 23, 2009, 09:37:34 » |
|
Paranormalna istota zwana przez graczy Śmiercią ważna dla fabuły - pojawi się już na początku ostatniego parta mej obecnej sesji z kolegami, dosyć powiedzieć, że niejaki Diego będzie miał przez nią majaki i będzie wydawało mu się, że atakuje go Zizou  A poza tym ma być zdecydowanie najcięższym dotychczasowym bossem.
|
|
|
|
|
|
Nie wiem, jaka jest różnica między hałasem a muzyką. Wszystko zależy od słuchacza. Jeśli dla kogoś hałas oznacza niewygodny dźwięk, to muzyka pop jest dla mnie hałasem. (Masami Akita z Merzbow)
[
|
|
|
|
serwus
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 20, 2009, 03:14:54 » |
|
A co powiecie na potworka zwanego skolopendromorfem? Ja go zawsze lubiłem, w grupie (nawet 2-3) mogły zabić w parę sekund... A skolopendromorf to jest wij, taka duża glista z rzęskami i szczypcami ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grejcik
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 20, 2009, 03:21:58 » |
|
Wydaje mi się, że było to w jakiejś grze w realiach DnD, ale głowy nie dam. Swoją drogą w Legend of Legaia jest dobty motyw z tzw. Seru. Są to istoty dawniej pomagające ludziom, które się zbuntowały i teraz ich masakrują, potrafią opętać i dostosować do niesienia śmierci ludzi i zwierzęta.
|
|
|
|
|
|
[
|
|
|
|
Zizou
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 20, 2009, 04:06:11 » |
|
Kojarzę tą glistę chyba z Icewind Dale  . Faktycznie, fajnie się to siecze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skejcik
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 20, 2009, 05:31:58 » |
|
A ja tą glistę chyba kojarzę z Wiedźminem...w 4 akcie było takie zwierzątko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sylar
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 06, 2010, 11:13:29 » |
|
W Wiedżminie te stworki chowały się pod ziemią i tam całkowicie uzdrawiały. Wkurzające to było podczas walk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|