|
Keboss
|
 |
« Odpowiedz #90 : Grudzień 25, 2009, 10:25:03 » |
|
Niektórzy po prostu zapominaja do czego służy forum i babijaja offtopa  Jesli chodzi o tego skilla to macie już wysoki poziom xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grejcik
|
 |
« Odpowiedz #91 : Grudzień 25, 2009, 10:26:24 » |
|
A tam, wy drugiego dna nie widzicie  Tylko to pierwsze, jakim są posty w "Co słychać?".
|
|
|
|
|
|
"Jeśli chcesz pokoju przygotuj się do wojny" - Platon
Nie wiem, jaka jest różnica między hałasem a muzyką. Wszystko zależy od słuchacza. Jeśli dla kogoś hałas oznacza niewygodny dźwięk, to muzyka pop jest dla mnie hałasem. (Masami Akita z Merzbow)
[
|
|
|
|
Zizou
|
 |
« Odpowiedz #92 : Grudzień 26, 2009, 12:23:55 » |
|
No ale kurcze... a gdzie Tukidydyes nabił >2000 postów? o.O Wy mnie zadziwiacie. Jeszcze z rok i Mikor też się będzie liczył  . Póki co Kill aż łamie możliwe rangi do zdobycia  . Może reset forum i zaczynamy od nowa na zasadzie "cześć jestem Łukasz"  . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keboss
|
 |
« Odpowiedz #93 : Grudzień 26, 2009, 09:41:53 » |
|
Ja jakoś nie mam takiego zapału do pisania jak niektórzy  Wygląda na to że oni te posty głównie na sesjach nabijają xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tukidydes
|
 |
« Odpowiedz #94 : Grudzień 26, 2009, 12:10:10 » |
|
ZOSTAWICIE MOJE 2tys POSTÓW!!!  Wiecie... ja się po prostu czaiłem... czekałem na odpowiedni moment do uderzenia niezachwianej pozycji lidera... ale pojawił się Mikor z Kill'em zalewając nas swoimi postami... niekoniecznie mającego jakiś głębszy sens  (czytaj spam:P). No ale trudno... jeszcze usłyszycie o Tukidydesie 
|
|
|
|
|
|
Jestem Kościuszko pod Maciejowicami... zostałem pokonan przez własnych rodaków i prezydenta...
|
|
|
|
Grejcik
|
 |
« Odpowiedz #95 : Grudzień 26, 2009, 02:18:56 » |
|
Zazdrościcie po prostu 
|
|
|
|
|
|
"Jeśli chcesz pokoju przygotuj się do wojny" - Platon
Nie wiem, jaka jest różnica między hałasem a muzyką. Wszystko zależy od słuchacza. Jeśli dla kogoś hałas oznacza niewygodny dźwięk, to muzyka pop jest dla mnie hałasem. (Masami Akita z Merzbow)
[
|
|
|
|
Mikor
|
 |
« Odpowiedz #96 : Grudzień 26, 2009, 11:20:30 » |
|
No a jak jestem koronowanym królem spamu i nikt mi nie podskoczy ^^ No dobra ostanio mialem zły okres ale to nadrobie nie musicie się bać  Osobiście mi na posatch nie zależy <--- to jest naczelny tekst każdego tru spamera , tak jak od polityka "Mi zależy tylko na dobru kraju" 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2009, 11:41:48 wysłane przez Zizou »
|
|
|
|
|
|
sylar
|
 |
« Odpowiedz #97 : Styczeń 20, 2010, 10:27:25 » |
|
Spamuje Zobaczcie do czego mnie teraz zmuszacie  Spam spam spam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tukidydes
|
 |
« Odpowiedz #98 : Styczeń 20, 2010, 11:32:35 » |
|
Wszyscy jesteście tacy sami....  Po za tym bardzo mnie ciekawi przyszłośc (a raczej nie przyszłośc) tego działu... bo już dawno nikt nie głosował, nie ma się już z czego śmiac i z kogo sie nabijac... Może jakieś rozdanie nagród czy coś.
|
|
|
|
|
|
Jestem Kościuszko pod Maciejowicami... zostałem pokonan przez własnych rodaków i prezydenta...
|
|
|
|
Mikor
|
 |
« Odpowiedz #99 : Styczeń 21, 2010, 04:15:00 » |
|
No przydało by się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skejcik
|
 |
« Odpowiedz #100 : Styczeń 21, 2010, 06:00:08 » |
|
Phi...polecam reaktywować, za zgodą Ziza, Zizou puzzle breaks  To były czasy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tukidydes
|
 |
« Odpowiedz #101 : Styczeń 21, 2010, 06:39:02 » |
|
Tak nic nie wygrałem  Nie no wydaje mi się, że Ziz nie ma teraz tyle czasu... jeszcze przed sesją... oni mają na bank trudniej niż ja na etnologii... więc musimy byc wyrozumiali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zizou
|
 |
« Odpowiedz #102 : Styczeń 21, 2010, 06:42:46 » |
|
No kurde ja się starałem, ale na piątkę z ćwiczeń z prawoznastwa nie wyciągnąłem  . Trzeba teraz się zmobilizować przed egzaminem. Panowie i panie, 2 lutego (oby, bo to jest jak dobrze pójdzie) kończę egzaminy i coś znowu porobimy na RPG WARS  . Może być puzzle break, mogą być nowe kategorie tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keboss
|
 |
« Odpowiedz #103 : Styczeń 21, 2010, 07:09:03 » |
|
Ja też 2 lutego mam ostatni egzamin. Tj. chyba z Filozofii  Mam nadzieję że uda się wszystko ładnie zdać  Jutro mam zerówke z psychologii >.> wiec modlić sie i trzymać kciuki, a ja wracam do nauki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mikor
|