Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Runes of magic  (Przeczytany 217 razy)
Skejcik
Czarnoksiężnik

Lubię placki

« : Maj 31, 2010, 07:17:08 »

Grał ktoś?
Jeśli nie, to tłumaczę czym to cudo jest.
Jednym słowem: DARMOWY klon WoWa.
Mechanika ta sama, określonej fabuły brak. Grafika na poziomie, RoM jest trudniejszy od WoWa. Mniej klas ale wydaje mi się że więcej możliwości.
Aha...grałem długo w Guild Wars. I dla tej gry, rzuciłem GW. To daje do myślenia. Pozdro Sajlar Chichot
Co mnie zauroczyło? Walka. Bo w GW stoisz naprzeciwko moba lub hero i tylko używasz skilli. Tutaj biegasz woków mobka, skaczesz walisz mu ze skilli. Jest dynamicznie, jest darmowo. Aha...jest obleganie zamków, prawdziwe wojny gildii  Uśmiech Takie combo wowa i Lineage II chyba.
Mnie gra zauroczyła. I dba się o nią, jest dużo patchy, łatek...
Gorąco polecam. Na razie mam 10 lv, jestem w prologu ale jest tu takie nagromadzenie questów, że na razie nie idę dalej Uśmiech

Tutaj filmik, jeśli ktoś widział gameplay z Wowa to zobaczy duuuuże podobieństwo Uśmiech Kamera jest do ustawienia dowolnie, zza pleców lub tak jak na filmie.
http://www.xfire.com/video/298c1a/
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 07:22:22 wysłane przez Skejcik » Zapisane

sylar
Przedwieczny Bohater

12605

« Odpowiedz #1 : Maj 31, 2010, 08:22:03 »

Czrejtor! GW2 przyjdzie cie zjeść. A co do tej gry to trochę dziwnie wygląda to "przyglądanie się" mobków.

Skejcik
Czarnoksiężnik

Lubię placki

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 01, 2010, 03:55:24 »

Jak jest mobek na zielono, to jest to gościu neutralny. Tylko moby z czerwonym napisem atakują same Uśmiech

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: